Известие
Collapse
No announcement yet.
ALFA 166 DVD
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=_mX_d22o ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=3DfrPs4N ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=GZjK8IPK ... re=related
ДА ВИДИМ СЕГА КОЙ ПЪРВИ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ТОВА ?
-
Ми двд-то може примерно се сложи долу в жабката, но си е много неудобно...Лично аз ще си го сложа в горната жабка, която е над духалките. Развих и болтовете, изкарах я и дадох на едни момчета, които се занимават с такива неща да ми направят това на снимката. А колкото до свързването с монитора, попиах ги и казаха, че би трябвало да може, но този монитор си е стар и няма добра разделителна способност също така е прекалено малък и незнам какво ще се гледа на него и няма да се вижда чак толкова качествено така, че по добре отделен монитор пък и така ще можеш един ден да си го прибереш за следващата си кола, а не да оставяш (направени екстри, които пари ще ти струват) за следващия собственик. Идеятя е тази жабка да се оформи и направи, че да се напасне плейъра, не знам с какъв материал се прави беше нещо бяло и твърдо, нещо като гипс и най накрая се тапицира и напасва. За цена ще разбера, когато ми е готово.
Comment
-
Connor тва дет си решил да го правиш е страхотна идея, само им следи работата да не ти приебат горната жабка, кви са тея добри ли са ? Ще очаквам с нетърпение да споделиш снимки как е станало и като цена колко са ти взелиВъртяха ми се идеи за нещо такова по едно време ма ся разходите с две Алфи ни са по-големи
и ша вида по на татака
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
TaNo Разбират си момчетата от работата, почти цяло Русе при тях си слага музиката и работят качествено не са хаяри. И вече няма нужда да се притеснявам дали ще направят нещо на жабката, тя вече е готова даже, само остава да я тапицират и да ми я сложат и свържат музиката ( 4 колонки по 100W, 4 канален усилвател и един събуфер 1000W, културна музика не е много, но за мен е добре) Само дето сега нямам време да отида да ми свършат тази работа понеже наскоро имах удар и съм оставил да ми правят калника и джантата, пък когато е готово ще кача снимкиИ между другото забравих да отбележа, че това което на мен са ми направили е малко по различно тука забелязваш ли как е преместил духалките от горната част на джама чак долу пред панела на плейера, аз мойте горе съм ги оставил.
isoiso ако държиш на качество това е варианта...Ама не знам какво ще гледаш долу на тоя монитор също така четох някъде тука из форума, че алфите без навигация нямали видео вход и за да може на този монитор да тръгне нещп трябва да ти се прави и видео вход....Дълга и широка става, а и не знаеш от толкова човъркане какво може да ти направят.
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorМи двд-то може примерно се сложи долу в жабката, но си е много неудобно...Лично аз ще си го сложа в горната жабка, която е над духалките. Развих и болтовете, изкарах я и дадох на едни момчета, които се занимават с такива неща да ми направят това на снимката. А колкото до свързването с монитора, попиах ги и казаха, че би трябвало да може, но този монитор си е стар и няма добра разделителна способност също така е прекалено малък и незнам какво ще се гледа на него и няма да се вижда чак толкова качествено така, че по добре отделен монитор пък и така ще можеш един ден да си го прибереш за следващата си кола, а не да оставяш (направени екстри, които пари ще ти струват) за следващия собственик. Идеятя е тази жабка да се оформи и направи, че да се напасне плейъра, не знам с какъв материал се прави беше нещо бяло и твърдо, нещо като гипс и най накрая се тапицира и напасва. За цена ще разбера, когато ми е готово.Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Еми виж сега не знам колко точно ще е, но ми казаха най-много 250 лв. с изработката на това нещо + целия монтаж на музиката, ще се пазаря и за по-малко. Пък за място къде го правят от Русе ли си, че да ти кажа... Защото за друг град не знам. Но след, като тук могат и на други места ще могат.
Comment
-
МАЛКО МУЗИКА
ОТКАКТО СЪМ РЕГИСТИРАН ТУК НЕ МОЖАХ ДА ПРИКАЧА НИТО ЕДНА СНИМКА!С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ВИ ПУСНАЛ СНИМКИ НА МУЗИКАТА В МОЯТА КОЛИЧКА НО НЕСЕ ПОЛУЧАВА. АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА Л.С. И СРЕЩА НЯКЪДЕ В ЛЮЛИН.
ИЗРАБОТКА СТОИКА ДВД 300 ЛВ
МОНТАЖ НА ВСИЧКО АЗ
СВЪРЗВАНЕ НА ОРИГИНАЛНАТА МУЗИКА КЪМ НОВАТА АЗ
ОБЩТА СТОЙНООТ НА МУЗИКАЛНАТА ДОБАВКА
УСИЛВАТЕЛ 500 ЛВ
УСИЛВАТЕЛ 400 ЛВ
КАБЕЛИ + 130 ЛВ
ГОВОРИТЕЛИ ВРАТИ 320 ЛВ
ДВД PIONEER 1750 ЛВ
2 БР. 12" PIONEER В БАГАЖНИКА 280ЛВ
КУТИЯ 60ЛВ
ТЕПИХ 20
ДРУГИ 100ЛВ
СКОРО ЩЕ ИМА И ПРОМЯНА В БАГАЖНИКА ЩЕ ИМА МАЛКО ИЗГРАЖДАНЕ И ПРЕМАНВАНЕ НА ОРИГИНАЛНИТЕ КОРИКакво му трябва на човек?
Италянска кола и хубава жена!!!
Comment
-
Re: МАЛКО МУЗИКА
Първоначално публикувано от Joro 166ОТКАКТО СЪМ РЕГИСТИРАН ТУК НЕ МОЖАХ ДА ПРИКАЧА НИТО ЕДНА СНИМКА!С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ВИ ПУСНАЛ СНИМКИ НА МУЗИКАТА В МОЯТА КОЛИЧКА НО НЕСЕ ПОЛУЧАВА. АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА Л.С. И СРЕЩА НЯКЪДЕ В ЛЮЛИН.
ИЗРАБОТКА СТОИКА ДВД 300 ЛВ
МОНТАЖ НА ВСИЧКО АЗ
СВЪРЗВАНЕ НА ОРИГИНАЛНАТА МУЗИКА КЪМ НОВАТА АЗ
ОБЩТА СТОЙНООТ НА МУЗИКАЛНАТА ДОБАВКА
УСИЛВАТЕЛ 500 ЛВ
УСИЛВАТЕЛ 400 ЛВ
КАБЕЛИ + 130 ЛВ
ГОВОРИТЕЛИ ВРАТИ 320 ЛВ
ДВД PIONEER 1750 ЛВ
2 БР. 12" PIONEER В БАГАЖНИКА 280ЛВ
КУТИЯ 60ЛВ
ТЕПИХ 20
ДРУГИ 100ЛВ
СКОРО ЩЕ ИМА И ПРОМЯНА В БАГАЖНИКА ЩЕ ИМА МАЛКО ИЗГРАЖДАНЕ И ПРЕМАНВАНЕ НА ОРИГИНАЛНИТЕ КОРИAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
Comment